Tuesday, March 16, 2010

Mücize maske ve tonik

.


Akşam bu maskeyi ve toniyi denemeye karar verdim ve hemen işe koyuldum. Blogta yayınlanan tüm maskeleri önce önayımdan geçmeleri gerek , deneyip öyle yayınlıyorum ve faydasını gordugum olanları. Bu maskeye mucize diyorum çunku ilk yapısınızda daha farkı göreceksiniz , cildim okadar güzel olduki pürüssuz ve yumsacık, yüz rengim agrdı daha beyaz simdi, daha freshim. Bu maskeyi ve tonigi 2 hafta kulanmayı düsüniyorum.
İste maskenin tarifi:
1 kasık elma sirkesi
2 kasık yesil çay yesil çayınızı şekersiz ıçyosanız ayırın bırazını
5 kasık toz seker
1 kasık bal
2 kasık seker daha ekleyin kıvam için
ve kavanoza koyun , buzdolabına saklayın
Maskeyi yüzünüze sürün. 10 dakika kadar yüzünüzde beklettikten sonra iyice yıkayın.Cildiniz fazla hassassa yüzünüzde 5 dkk tuttun .Sonra toniyi uygulayın.
Tonik tarifi:
Bir kavanozun 3te 1ne elma sireksi döküyoruz ve kalan 2sine yesil çay ,içine sivilceleriniz varsa tea tree oil ekleyebilirsiniz ,cildiniz kuruysa biraz zeytin yağ ekleyebilirsiniz. Ben lavanta yağ koydum mahlum maskeyi ve toniki gece kulancam, sirke kokusundan uyam diye düsündum, güzel oldu.Kavanozları buzdolabına koydum videodaki kızın dedigine göre 2 hafta dayanıyormus.


Ben biraz sirkeyi fazla kacırdım dengelemek için daha çok malzeme koydum, kıvamını tuturamadım, çalkaladına idare eder, ziyan olmasın simdı kulancam ,bi dahine daha güzel olur. :))))

0 comments

:a: :b: :c: :d: :e: :f: :g: :h: :i: :j: :k: :l: :m: :n:

Post a Comment